категорії: блоґ-запис

Майбмутнє українського фешену

теґи: Апокаліпсис, молоді дизайнери, страшно жить, фешн

Як людина, котра цікавиться глянцем, я не міг пропустити фото-звіт з такої смачної та багато обіцяючої подіїі, як конкурс молодих українських дизайнерів з далекоглядним прицілом на майбутнє. Усе дійство відбувалося на Хрещатику. Головна вулиця Київа бачила багато ганьби останнім часом, так що зтерпить й українські молоді таланти.

Одже перлини:

від Оксани Варен'ї – "краса" для чоловіків. Я б ніколи такого не вдягнув у здоровому глузді. Тьху, та навіть з похмілля б не вдягнув. Оксана, мабуть, жінок полюбляє або її хтось образив, бо так пaплюжити чоловічу фігуру – треба мати зуб на чоловіків та усе людство взагалі. Пропоную назвати цю колекцію "Усі ви – козли!"

фото (с) jetsetter.ua

фото (с)  jetsetter.ua

Тетяна Вец: "Ниндзі завжди десь поряд". На цьому сховалося ще 10 таких ниндзь. Хто знайде – отримає 11-го в подарунок.

Іванна Юхимчук вирішила, що варіжки на ногах нададут жінкам грації та легкості ходи.  Або допоможуть працювати на кухні ще й ногами.

Кристина Куцій – просто п*здЄц для чоловіків.  Я б навіть казав, для справжніх шанувальників "п*здєца". Це досить загадково, бо інші моделі Кристини були вдягнені досить пристойно.

Інше без назви. Це – твори дизайнерів для пива "Hike". Судячи з робот, дизайнерам треба або зав'язувати, або переходити на важкі наркотики.

Всі інші фото на:  http://jetsetter.ua/ru/Stati/Nedeli-mody/Konkurs-molodyh-dizaynerov-na-Kreschatike--Kiev.html